Over Restaurant
Welkom in de wereld van de kruiden in Moti Mahal Indian Restaurant. Moti Mahal is een van de beste Indiaas Restaurant in Amsterdam, gelegen in het hart van de Amsterdamse binnenstad op slechts 3 minuten loopafstand van het Centraal Station tegenover het hotel Crown Plaza. Amsterdam wordt beschouwd als een rijke architectonische geschiedenis en ook een van de meest populaire toeristische bestemmingen in Europa.
Over ons
Onze Menu
Kijk op onze Indiaas eten menu , die populair beste Indiase gerechten in vele verschillende categorieën bevat. Als uw op zoek bent naar een ideale locatie voor een koninklijk diner of hoge kwaliteit Indiaas eten ervaring, Indiaas Restaurant Moti Mahal heeft een uitgebreide dinerkaart met diverse Indiaas voorgerechten, vlees- en visgerechten, vegetarische gerechten, en heerlijke desserts. Bezoek ons ​​voor een geweldige Indiaas eten met een grote Indiase sfeer.
Reserveer een tafel
Maak uw reserveringen online elk moment, dag of nacht. Indiaas Restaurant Moti Mahal ziet er naar uit om u te voorzien van de beste Indiase keuken ervaring. Wij accepteren ook reserveringen voor grote feesten en prive-evenementen. Reserveren kan online of door ons te bellen. Wij zullen gelukkig zijn om u te dienen !!
Boek Nu

HEETSTE INDIASE DINEREN PLEK AMSTERDAM

Traditioneel en heerlijk Noord-Indiaas restaurant Amsterdam. Kwaliteit Indiaas eten en spannende sfeer.

Met een bekroonde personeel, hebben we samen een van de Amsterdamse up and coming Indiaas restaurant in Amsterdam.We is gespecialiseerd in gerechten uit de Noord-Indiase regio's.

Clients reviews
Bertrand,Ines, Stuart
My favorite is lovely Nan-cheese. I love The Indian cuisine and they proved it very well!! Good quality and tasty food.
TANVI
Het indiaas restaurant Moti Mahal heeft direct een leuke sfeer als je binnenkomt. Het heeft lekkere eten; Je kan uit velen gerechten kiezen. Je wordt ook direct geholpen.
DOMINIKO
Lekker op zijn Indiaas. Heerlijk genoten in Moti Mahal van de echte oosterse keuken samen met mijn vrouw.

Onze Menu